miércoles, 7 de octubre de 2009

Vols escriure al nostre raconet?

Ja hem rebut uns pocs correus i volíem respondre alguns dubtes que poden ser generals.

El blog naix per la necessitat de compartir algunes de les nostres creacions que, de vegades, acaben perdudes al fons d'un caixó o a l'últim full de la llibreta. Va ser una idea nascuda a un aula de 5é de Primària que creu en el poder de les paraules i en la generositat de regalar-les.

Només poden escriure els alumnes d'aquest curs? Doncs esperem que no. La generositat de la que parlàvem no té com a límits quatre murs. Volem que siga un lloc d'intercanvi de poesia, contes o allò que considereu amb valor literari. Nosaltres només administrarem el blog i llegirem i decidirem quins són els escrits que publicarem. De totes formes, totes les persones que ens envien un correu seran contestats.

Està dirigit només a xiquets? Encara que els alumnes coneixen les seues limitacions, considerem que l'escriptura no ha de tindre límits d'edat. Únicament s'haurà d'ajustar a una temàtica adequada per a xiquets. Per tant, qualsevol persona de totes les edats poden participar i nosaltres aprendrem d'elles.

Amb quina llengua s'ha d'escriure? No limitem el blog per la llengua utilitzada. Cadascú pot escriure amb la seua pròpia llengua. Ens dona el mateix que ens poseu els pels de punta o los pelos de punta.

Quina és la direcció de correu electrònic per enviar-vos allò que escrivim? Si voleu compartir amb nosaltre el que heu escrit i que vos ho publiquem al nostre blog heu d'enviar-nos un correu a jordiubeda@hotmail.com Estem esperant-vos!



Com podeu veure, la idea final no és una altra que llegir, escriure i compartir.